İletişim: 0 212 212 3444

Türkiye içi 1000 TL üzeri tüm siparişleri ücretsiz gönderiyoruz.

PU nedir? İnce deri ile PU arasındaki fark nedir?


Erkek saç protezinin temel tasarımını baktığınızda, genellikle iki isim görürsünüz – poliüretan ve ince deri.

Bunlar kafanızı karıştırabilir ve farklılıklarını ve avantajlarını bilmek isteyebilirsiniz.

PU

PU, “poliüretan”ın kısaltmasıdır. Sıvı poliüretan dantel veya monofilament malzeme kaplaması için kullanıldıktan sonra, poliüretan bir alt tabaka oluşturmak için özel bir ekipmanda kurutulur. PU, dantel veya monofilament üzerine kaplanır. Altında önü ve arkası PU olan bir taban bulunmaktadır. PU aracılığıyla monofilament malzemeyi görebiliriz.

İnce deri

İnce deri, poliüretandan yapılmış bir malzeme parçasıdır (geniş anlamda, ince deri bir poliüretan türüdür). Kaplanmamıştır, ancak dantel veya monofilament malzemeye bağlanmıştır. Altında yanları ve arkası ince deri olan bir taban bulunmaktadır. İnce derinin monofilamente yalnızca dar bir bağlantı bandıyla bağlandığını görebiliriz. İnce deriden monofilamenti göremeyiz. Tüm taban için ince deri kullanılabilir.

PU veya ince deri olup olmadığını ayırt etmek için dantel veya monofilament ile kaplı olup olmadığına veya dantel veya monofilament ile bağlı olup olmadığına bakabilirsiniz. Kullanımda PU ve ince deri arasında çok fazla fark yoktur; ikisi de tabanın dayanıklılığını artırmak, bant veya yapıştırıcı uygulamayı ve temizliği kolaylaştırmak için kullanılır. Saç, bu tabanlardan herhangi biri kullanılarak tek düğümler, tek bölmeli düğümler, ters bölmeli düğümler, çift düğümler vb. ile düğümlenebilir.

toupee.tr
Author: toupee.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türkiye içi ücretsiz gönderim

1000 TL üzeri tüm siparişlerde

Mobil Cebinizde

Dilediğiniz yerden alışveriş

Güvenli Alışveriş

Kaydolun, alışverişe başlayın

100% Güvenli Ödeme

MasterCard / Visa / A.Express