İletişim: 0 212 212 3444

Türkiye içi 1000 TL üzeri tüm siparişleri ücretsiz gönderiyoruz.

Protez Saçın İlk Kullanıma Hazırlanması


Protez Saç kullanıcılarının kendilerini en tedirgin hissettiği konu nedir diye sorulsa, tahminen TOUPEE.TR protez saç kutusunu ellerine aldıklarında. Bunu nasıl ilk kullanıma hazırlayacaklarıdır denilecektir.

TOUPEE.TR/SALONLAR bölümüzden, size en yakın protez saç hizmeti alabileceğiniz yere giderek, gönül ferahlığıyla TOUPEE.TR Protez Saç kutunuzu uzman arkadaşa verip, 30 dk içinde yepyeni saçlarınızla dışarı çıkabileceksiniz.

Haftalık, iki haftalık temizleme bakım işlemlerini de TOUPEE.TR/SALONLAR bölümündeki size en yakın Protez Saç uzmanlarına yaptırmanızı öneririz. Ben kendim yaparım diyen dostlarımız da TOUPE.TR->BAKIM İPUÇLARI konulu yazılarımızla en kolay ve doğru şekilde nasıl yapabileceklerini öğrenip, uygulayabilirler.

TOUPEE.TR Protez Saçlarının ilk kullanıma hazırlanması belki de diğer işlemler arasında en kolay ve çabuk seçenektir desek yanlış olmaz. Bir deneyim olsun veya kendi işimi kendim yapmayı severim düşüncesiyle TOUPEE.TR Protez Saçınızı ilk kullanıma kendiniz hazırlamayı seçerseniz de size en hatasız ve kolayca nasıl yapacağınızı aşağıda açıklıyor olacağım.

#1 Tek başınıza TOUPEE.TR Protez Saçı kullanıma hazırlama:

Otomatik tıraş makinesi kullanma alışkanlığında olanlar için uygundur.

Makine ile kafanızdaki kel alanı yanlar elden geldiğince düz, arka tarafı keskin kenarsız, belirli bir şekilde tıraş edeceksiniz. Ön ve arka aynalı bir ortamda bunu çok rahatça gerçekleştirebileceksiniz.

Protez saç boyutlarının alınması; aslında bu boyutları TOUPEE.TR Saç Protezini sipariş etmeden önce de hesaplamış ve ona göre sipariş etmiş durumdasınız.;

(1) Ön tarafta protez saçınızın başlayacağı iki nokta arasındaki,

(2) İki kulak arası diyebileceğimiz yerde kel alan,

(3) Arka kel alan bitişinde ki kel alan,

(4) iki kaş arasından 3-4 parmak yukarısı, kaşlarınızı çattığınızda tam kırışmanın bittiği noktadan arkaya kel alan uzunluğu kaydediyorsunuz. Bu alınan işaretleri aşağıdaki 3. fotoğraf; şablon fotoğrafında da  göreceksiniz.

(5) TOUPEE.TR protez saçınızı kutusundan ve poşetinden çıkarıp, elinizdeki sabitlenmiş manken kafasına iç tarafı üste gelecek şekilde hareket etmemesi için iğneliyorsunuz.

(6) Protez Saçınıza, protez saçın ön tarafı saç başlangıcı olacak şekilde, yukarıda aldığınız ölçüleri yerleştirerek arasını çiziyorsunuz

(7) Keskin bir makasla, protez saçın kenarını yukarı kaldırıp, aradan sadece tabanı kesmeye dikkat ederek kesiyorsunuz.

(8) TOUPEE.TR protez saçınız ilk kullanıma hazırlandı ve artık bantlama veya yapışkan kullanma ile kafanıza takacak hale geldiniz.

(9) Bir normal erkek kuaförüne giderek veya kendiniz (yapabiliyorsanız) istediğiniz saç şeklini vererek protez saçı kesip kullanabilirsiniz. Protez saçınızın 5cm den kısa kesilmemesini unutmamalısınız. Hayırlı kullanımlar dileriz.

#2 Bir arkadaşınızdan yardım alarak TOUPEE.TR Protez Saçınızı hazırlama:

(1) Arkadaşınıza kafanızın kel alanını yanlar elden geldiğince düz, arka tarafı keskin kenarsız, belirli bir şekilde tıraş ermesini rica edin.

(2) Kafanıza birkaç kat streç film koyarak daha sabit hale gelmesini sağladıktan sonra ön tarafı iki kaş arasından 3-4 parmak yukarısı; kaşlarınızı çattığınızda tam kırışmanın bittiği ve  kel alanın başladığı noktaları da işaretleyerek, kel alanınızın kenarlarını streç filme bir kalemle çizilmesini sağlayın.

(3) Streç filmi alıp bu çizgiler üzerinden kesin. Şablonunuz artık hazırdır. Bir sonraki siparişleriniz için bu şablonun en geniş bölümünün uzunluğu ve şablonun boyu , satın alacağınız protezin en ve boyu olacaktır.

(4) Sabitlenmiş bir manken kafasına, TOUPEE.TR Protez Saçınızı içi üste gelecek şekilde yerleştirin, üstüne önü Protez Saçın ön başlangıcına gelecek şekilde şablonunuzu yerleştirip hareket etmemesi için her ikisini de en azında 4-6 yerden iğneleyin.

(7) Keskin bir makasla, protez saçın kenarını yukarı kaldırıp, aradan sadece tabanı kesmeye dikkat ederek şablonun çevresini kesin.

(8) TOUPE.TR protez saçınızı ilk kullanıma hazırlamış ve artık bantlama veya yapışkan kullanma ile kafanıza takacak hale geldiniz.

(9) Bir normal erkek kuaförüne giderek veya kendiniz (yapabiliyorsanız) istediğiniz saç şeklini vererek protez saçı kesip kullanabilirsiniz. Protez saçınızın 5cm den kısa kesilmemesini unutmamalısınız. Hayırlı kullanımlar dileriz.

toupee.tr
Author: toupee.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türkiye içi ücretsiz gönderim

1000 TL üzeri tüm siparişlerde

Mobil Cebinizde

Dilediğiniz yerden alışveriş

Güvenli Alışveriş

Kaydolun, alışverişe başlayın

100% Güvenli Ödeme

MasterCard / Visa / A.Express