Walker Signature Sensi-Tak Select – 1” X 12 Yds Rulo (2,5cmx11mt)

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Guaranteed Safe Checkout

Walker Type

En iyi hipoalerjenik seçim, hassas ciltler ve poli sistemler için harika.

  • Sistemler: Poly
  • Parlaklık: Yüksek
  • Naziklik: Hipoalerjenik
  • Kalıntı: Düşük
  • Astar: Baskılı beyaz ve kırmızı (bant şeffaftır)
  • Taşıyıcı: Sert
  • Kalınlık: 7,9 mil
  • Uzun Süreli Aşınma: 1-10 Gün

SKU: WK-SSEL-RL-0112

Walker Signature Sensi-Tak Select – 1” X 12 Yds Rulo (2,5cmx11mt)

Protez Saç Boy Rehberi

 

Men's clothing size guide

1. Kel alan genişliğini ölçün  

En geniş bölge, genelde iki kulak arasındaki bölge mesafesini bir mezura ile ölçün.  

2. Kel alan uzunluğunu ölçün

Saç çizgisinin başladığı noktadan, arkadaki kel alanın bitimine kadar olan mesafeyi ölçün. Saç çizgisi, elimizi tam kaşlarımızın ortasına koyduğumuzda 3-4 parmak üstteki bölgedir. Bu kaşlarınızı yukarı kaldırdığınızda kırışmamaya başlayan derinin başladığı noktadır.  

  Ölçü Genişlik Uzunluk
5×7 5inch x 7inch 12,70cm 17,78cm
6×8 6inch x 8inch 15,24cm 20,32cm
6×9 6inch x 9inch 15,24cm 22,86cm
7×9 7inch x 9inch 17,78cm 22,86cm
7×10 7inch x 10inch 17,78cm 25,40cm
8×10 8inch x 10inch 20,32cm 25,40cm
9×11 9inch x 11inch 22,86cm 27,96cm

Önemli Not: Ölçüm öncesinde kel alanı bir tıraş makinesi ile temizleyin. Tıraş ederken, bu bölgenin iç bölgesine kesilen bant parçaları yapıştırılabileceğini düşünerek; yan tarafları elden geldiğince düz, ön ve arka kısmında rahatça bantlama yapılabilecek düzlükte ve eğimde olmasına azami dikkat gösterin. Kolayca ayarlanabilmesi için alınan ölçüden 1 santim büyük boy Protez Saç seçmek doğru olacaktır.

 

Walker Tape®’in Signature Sensi-Tak Select ürünü, hassas cilde sahip kullanıcılar için en iyi seçenek olan hipoalerjenik banttır. Düşük kalıntılı, uzun süreli (1-10 gün), en temiz çıkarma özelliğimizi sunan ve her yerdeki kullanıcılar tarafından sevilen bir banttır. Ürünü ısı, nem ve ışıktan uzak tutun. İyi havalandırılmış, serin, karanlık, kuru, oda sıcaklığı kontrollü bir ortamda (16-27°C) saklayın. Torbaları tamamen kapatın. Uygun depolama ile bantlarımız bir yıla kadar raf ömrüne sahiptir.

Kullanım

Kurulum için Hazırlık Saç sistemini ve biyolojik saçı Bond Breaker Şampuan ile şampuanlayın ve kurumaya bırakın. Optimum yapışmayı hazırlamak için kafa derisine ve sistemin tabanına %99 Alkol uygulayın. Tamamen buharlaşmasına izin verin. Bandın yapışma gücünü artırmak ve cilt tahrişine karşı koruma sağlamak için saç derisine Max Hold Sport veya Saç Derisi Koruyucusu uygulayın. Rulolar Bandı rulodan soyun ve istediğiniz uzunlukta kesin. Yapışkan tarafı üniteye doğru yerleştirin. Yapışkana dokunmaktan kaçının. Bant parçasını saç sistemi üzerinde istediğiniz yere yerleştirin. Gerektiği kadar tekrarlayın. Saç derisine uygulamaya hazır olduğunuzda, kalan renkli astar parçalarını soyun. Daha kolay uygulama için yapışkan alanın üzerine Just-Rite Konumlandırma Spreyi sıkın. Püskürtülen miktar, üniteyi ayarlamak için mevcut olan süreyi belirleyecektir (ne kadar çok püskürtürseniz, yapışkan tutana kadar o kadar uzun süreniz olur). Saç sistemini kafa derisine sıkıca bastırın, bu sırada hareket ettirmemeye dikkat edin.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Walker Signature Sensi-Tak Select – 1” X 12 Yds Rulo (2,5cmx11mt)” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir