İletişim: 0 212 212 3444

Türkiye içi 1000 TL üzeri tüm siparişleri ücretsiz gönderiyoruz.

Saç Bandı Nasıl Uygulanır?


İlk olarak, satın aldığınız saç bandının, saçı takmak istediğiniz süre boyunca protez saçı destekleyebildiğinden emin olun.

Protez saçın üst kısmı (saç tarafı) aşağı bakacak şekilde bir masanın üzerine koyun. İç kafatası başlığının kenarlarındaki saçları fırçalayın. ( Protez saçların bağlı olduğu şey kafatası başlığıdır. )

Bant yapıştırıcısını protez saçın tabanının arka tarafına uygulayın. Dış kenarın şekline uyan bir kontur bularak başlayın. Eşleşecek bir kontur yoksa, uyması için bir yapıştırıcı rulosundan bir şerit kesin, şekil verin. Protez saç bandını uygularken, protez saçını kenarını geçmeden mümkün olduğunca dış kenara yakın yerleştirin. Bandı sıkıca bastırın.

Tam doğru bir protez saç bağlantısı için, saç bandı yapıştırıcısını önden arkaya uzunlamasına uygulayın; protez saçın çevresindeki konturları kullanın.  Saç bandını küçük parçalara kesin ve bant parçaları hafifçe üst üste gelecek şekilde kafatası başlığının kenarı boyunca bastırın, ancak kafatası başlığı malzemesinin ötesine uzatmayın. Kafanıza bastırmadan önce mumlu kağıt şeridini bandın arka tarafından soyduğunuzdan emin olun. Bu bant, diğer çift taraflı bant türleri gibi çalışır (bir tarafı mumlu kağıt şeritle kaplıdır, böylece ruloya yapışmaz). Bant yapıştırıcısı tabana uygulandıktan sonra, kafa derinize yapışacak şeritlerin arkasını soyun.

Son olarak, protez saçı başınıza yerleştirin: Protez Saçın ön iç kısmını saç çizgisine konumlandırın, ardından protez saçı saç derisinin üzerine geriye hafif gergince yuvarlayın ve sıkıca bastırın. Şekil vermeden önce birkaç dakika yerinde kurumaya bırakın.

Protez saçtan gelen saçların protezin altına ve bant ile saç deriniz arasına girmemesine dikkat edin. Saç Protezini saç derinize tutturmak için kenar boyunca sıkıca bastırın. Hemen Protez Saçınız başınıza iyice sabitlenmiş hale gelir.

Saç Yapıştırıcısı Nasıl Uygulanır

Özellikle protez saçların ön kısımlarında bant yerine yapıştırıcı kullanmanızı öneririm:

Saç protezinin kaplayacağı tabanın alt tarafına saç derinize ince bir tabaka yapıştırıcı uygulayın. Asla doğrudan dantele uygulamayın. Yapıştırıcının düzgün yapışması için her uygulamada 10-15 dakika kurumasını bekleyin. Ve Protezin ön kısmını da sıkıcı başınıza bastırarak yapıştırın.

toupee.tr
Author: toupee.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türkiye içi ücretsiz gönderim

1000 TL üzeri tüm siparişlerde

Mobil Cebinizde

Dilediğiniz yerden alışveriş

Güvenli Alışveriş

Kaydolun, alışverişe başlayın

100% Güvenli Ödeme

MasterCard / Visa / A.Express