İletişim: 0 212 212 3444

Türkiye içi 1000 TL üzeri tüm siparişleri ücretsiz gönderiyoruz.

Bakire Avrupa Saçı mı yoksa Çin, Hint, Kore Saçı mı? Hangisi daha uygundur?


Avrupa saçı dendiğinde, insanlar genellikle yumuşak ve ince saç dokusunu düşünürler. Genellikle Avrupa saçının Çin, Hint, Kore saçından daha yumuşak ve ince olması gerektiğine inanılır. Bu kısmen doğrudur. Bu noktayı burada açıklığa kavuşturacağım.

Adından da anlaşılacağı gibi Avrupa saçı, Avrupa saçıdır. Sadece saçın kökenine atıfta bulunur, dokusuna değil. Avrupa saçı genellikle orijinal Avrupa saçına atıfta bulunur. Yani bir Avrupa’dan kesilmiş saçta, saçın “yukarıdan aşağıya” yönü iyi korunmalıdır (Remy saç) ve en önemlisi saçın herhangi bir kimyasal işlem görmeden çok sağlıklı ve dayanıklı olmasıdır. Bu saçlar birçok kez yıkandıktan sonra bile iyi bir parlaklığa sahiptir.

Hint saçı ile Çin ve Kore saçı ise diğer bir gruptur.

Hint saçı, normal Hint saçını ve Remy Hint saçını içerir. Normal Hint saçı, saçı yumuşak, ipeksi ve parlak hale getirmek için bazı kimyasal işlemlerden geçer. Ancak bir süre yıkandığında (ancak birkaç yıkama turundan sonra), parlaklığı önceki kadar iyi olmayacak ve bakir saç kadar sağlıklı olmayacaktır. Hint Remy saçı diğer tüm Remy saçları gibidir. “Yukarıdan aşağıya” yönü iyi korunmalı, saçın sağlıklı ve dayanıklı olması için kısıtlı kimyasal işlem görmüş olmalıdır.

Her Avrupalının saçı, saçın kalınlığı ve yumuşaklığı gibi farklı bir dokuya sahiptir. Genellikle, daha koyu tenli Avrupalıların daha kalın saçları ve daha açık tenli Avrupalıların daha ince saçları vardır. Ancak, çoğu Hintlinin saçları hemen hemen aynıdır. Dahası, kimyasal işlem nedeniyle, bazen Hint saçları Avrupa saçlarından daha yumuşak, ipeksi ve daha ince olacaktır. Bu nedenle yumuşak, ipeksi ve ince saçlar istiyorsanız, Hint saçları da iyi bir seçimdir. Elbette, sadece sağlıklı ve uzun ömürlü saçlar istiyorsanız, o zaman Avrupa tarzı saç protezi sizin için çok uygundur.

toupee.tr
Author: toupee.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türkiye içi ücretsiz gönderim

1000 TL üzeri tüm siparişlerde

Mobil Cebinizde

Dilediğiniz yerden alışveriş

Güvenli Alışveriş

Kaydolun, alışverişe başlayın

100% Güvenli Ödeme

MasterCard / Visa / A.Express